Hoe lang bestaat Comfortis al?

De basis van het huidige Comfortis is in 1983 gelegd met het restaureren van oude meubels. In 1992 hebben wij onze activiteiten uitgebreid met (her)stofferen, waaronder ook scheepsstoffering. In 2006 hebben we ons volledig toegelegd op scheepsstofferingen met het hoogst denkbare comfort.


Waar worden Comfortis matrassen gemaakt?

Onze matrassen worden geheel ambachtelijk en op maat in ons eigen atelier in Warns vervaardigd. Datzelfde geldt vanzelfsprekend voor onze matras tijken, hoeslakens, moltons, dekbedden, spreien, lakens, kussens en ander beddengoed.


Waar wordt de stoffering vervaardigd?

Ook alle stofferingen worden in eigen huis gemaakt: tapijten, zitkussens rugkussens, plafondbekleding, kuipkussens en zonnedekkussens. Het binnenwerk kan daarbij zowel easy dry foam, of juist gesloten cel foam zijn.


Werkt Comfortis door het hele land?

We werken in principe door de gehele Benelux en vaak ook in de zuidelijker Europese landen waaronder Frankrijk, ItaliŽ, en Spanje.


Is Comfortis op zaterdag geopend?

Onze showroom in Warns is vrijwel elke zaterdag geopend, behalve als wij deelnemen aan een vakbeurs of een huis/werfshow.


Wie neemt de maten?

In vrijwel alle gevallen komt Comfortis de maten aan boord bij u opnemen en maakt altijd ter plekke de mallen.


Wat kost nou een Comfortis matras?

Door de grote verscheidenheid in Comfortis matrassen is hier niet 1,2,3 een pasklaar antwoord op te geven. Het is zeer afhankelijk van de dikte, het type materiaal, soort matras en het aantal delen waar de matras uit zal bestaan.

We kunnen u eigenlijk ook alleen een goede prijs geven als u bij ons in de showroom komt proefliggen.


Moet ik het oude matras meenemen naar de showroom?

Neen, u hoeft echt niet met uw oude matras te lopen slepen. Als u bij ons in de showroom komt om te proefliggen, is het wel handig als u een globale indicatie van de benodigde maten bij u heeft.

Vanzelfsprekend is dat de benodigde breedte en de lengte, maar misschien nog belangrijker is de hoogte van uw slaapcabine (de maat tussen het grondhout en het plafond/dek of kuip) zodat u samen met ons in de showroom al een goede keuze kunt maken in soort en dikte van uw nieuwe matras(sen).


Kan elk matras op een lattenbodem?

Vrijwel alle soorten matrassen die wij vervaardigen, kunnen op een lattenbodem worden geplaatst. Comfortis heeft de grootste collectie matrassen van Nederland in huis.


Wat zijn de openingstijden?

Van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur (uitgezonderd beurs en huis/werfshow dagen ] bent u van harte welkom in onze showroom in Warns. De koffie staat klaar. Kijk voor de actuele informatie bij openingstijden.


BEZOEK ONZE SHOWROOM, KOM PROEFLIGGEN EN LAAT U UITGEBREID VOORLICHTEN. MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK.